Nieuws

Look van de maand januari

Simple Elegance

Allereerst wensen we je een gelukkig nieuwjaar! We hopen dat je een geweldig 2023 hebt gehad en dat 2024 een mooi jaar mag worden.
De eerste look van de maand van dit jaar is geïnspireerd op onze nieuwe collectie ‘Ensemble’. Deze collectie brengt een reeks kamerhoge klassiekers bij elkaar en straalt elegantie uit. Het product dat in deze look wordt getoond, is GINSENG, een kamerhoge zijde look, stijlvol toegepast in deze gerenoveerde kerk.
Deze look draait allemaal om klassiekers die samenkomen in moderne, elegante eenvoud. Een tijdloze zijde, herontdekt en geweven met moderne technieken en gestyled in een eigentijdse omgeving. De prachtige ruimte is perfect om onze nieuwe favoriete kamerhoge, stof te presenteren. Deze heeft een authentieke zijde-look met slubs en changeant effect in een reeks van rijke, levendige kleuren. Dit maakt de Ginseng perfect om deze ruime, moderne open leefruimte compleet te maken.
Kleurenpalet:
Om deze look vorm te geven is er gekozen voor een diep, roodachtig koraal uit de Ginseng kleurreeks. Deze levendige kleur in combinatie met de melange van kleuren in het glas-in-loodwerk, fungeert als een contrasterende accent bij de gebroken witte- en eiken tinten in de ruimte.

01. JAN -2024- LOTM - Ginseng - square spread.jpg

Ceiling to floor curtains.png

Van plafond tot grond

Drapeer je gordijnen van plafond tot aan de vloer. Ginseng heeft een hoogte van 310 cm, waardoor het in de meeste interieurs van plafond tot aan de vloer kan hangen. Dit draagt niet alleen bij aan de perceptie van de hoogte van de ruimte, maar ziet er ook elegant uit. Dit wordt vooral aanbevolen voor kleinere kamers of ruimtes met lagere plafonds.

Kobe biedt ook een assortiment kamerhoge stoffen die gekanteld kunnen worden voor hogere ruimtes.


Kies voor kleurrijke accenten op het raam

Gordijnen bepalen de ruimte. Ze beïnvloeden alles in de interieurstyling van de ruimte, van sfeer tot de hoeveelheid licht. Ga voor een statement kleur dat de ruimte tot leven brengt en bijdraagt aan de totale look. Kies een kleur die je mooi vindt en die in harmonie is met de rest van je interieur om prachtige raam statements te creëren.


Statement colours.png

Less is more.png

Less is more

Voor deze look hebben we gekozen voor minimalistische elegantie. Bij open leefruimtes is het belangrijk om meubels en decoratieve details in balans te houden met de ruimte. Simple elegance kan worden bereikt met heel weinig, mits het goed wordt gedaan. Overdaad kan worden vermeden door zorgvuldig elementen te selecteren die een functionele, emotionele of decoratieve waarde hebben zonder de inrichting te overdrijven.