Nieuws

Look van de maand maart

LOTM Maart Pantone peach fuzz.jpg

Pantone colour of the year – Peach Fuzz


Deze maand hebben we onze look gebaseerd op de PANTONE-kleur van het jaar PEACH FUZZ. Peach Fuzz is een zachte perzikkleur die geplaatst kan worden tussen roze en oranje. Deze kleur inspireert het gevoel tot verbondenheid en brengt een sfeer van rust met zich mee. Het biedt ruimte om te zijn, te voelen, te helen en te bloeien, dit heeft een impact heeft op ons welzijn.

Deze kleur weerspiegelt ons verlangen om onszelf en anderen te koesteren, als weerspiege-ling van ons aangeboren verlangen naar contact en verbinding. Deze fluweelzachte perzik-kleur omarmt en verrijkt lichaam, geest en ziel met zijn warme uitstraling. In interieurs ver-warmt en verlicht het de ruimte, waardoor een gevoel van kalmte en een positieve sfeer ontstaat.

Kleurenpalet

Peach Fuzz staat centraal in deze look. We hebben stoffen met deze tint geselecteerd en gecombineerd met bijpassende tinten. velours, organza’s, dessins in tapestry, satijn en na-tuurlijke texturen zijn gecombineerd om de moderne veelzijdigheid van deze kleur te bena-drukken.

Rondeafbeeldingen3-LOTMMARCH2024-.png

Een vleugje rust


Met zijn zachte touch voegt Peach Fuzz kalmte en rust toe aan interieurs. Verwerk deze kleur in uw palet om een rustgevende tint aan uw ruimte te geven. De eigenschappen van deze kleur werken goed om een ontspannende uitstraling te geven aan slaapkamers, bad-kamers, spa/wellness en lounges.

Kleurencombinaties


Peach fuzz, hoe uniek het ook is, combineert goed met een spectrum aan kleuren. Zachte pastelkleuren zoals mintgroen, lavendel, lichte roze en blauwe tinten creëren een rustge-vend palet. Het combineert goed met aardetinten en lichte grijstinten om een natuurlijke uitstraling te versterken. Metallics zoals roségoud en lichtbrons voegen een glamoureus tintje toe. Monochromatische schema's in verschillende perziktinten met gelaagde texturen en patronen creëren een evenwichtige esthetiek.

Rondeafbeeldingen-LOTMMARCH2024-.png

Rondeafbeeldingen2-LOTMMARCH2024-.png

Peach Fuzz als eyecatcher


Ga voor gedurfd met deze kleur – een statement meubel bekleed met Peach fuzz, gecombi-neerd met kussens en plaids in bijpassende en aanvullende tinten, pas het toe op een ac-centmuur, of als vitrages en gordijnen: allemaal mogelijke toepassingen om deze kleur in uw interieur te laten leven. Breng de kleur terug in decoratieve accessoires om het plaatje com-pleet te maken.